The Shining (1980)

The Shining (1980)

May. 22, 1980 (UK, USA) R
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Jack Nicholson isJack Torrance
Jack Nicholson
Jack Torrance
Shelley Duvall isWendy Torrance
Shelley Duvall
Wendy Torrance
Danny Lloyd isDanny Torrance
Danny Lloyd
Danny Torrance
Scatman Crothers isDick Hallorann
Scatman Crothers
Dick Hallorann
Barry Nelson isStuart Ullman
Barry Nelson
Stuart Ullman
Philip Stone isDelbert Grady
Philip Stone
Delbert Grady
Joe Turkel isLloyd the Bartender
Joe Turkel
Lloyd the Bartender
Anne Jackson isDoctor
Anne Jackson
Doctor
Tony Burton isLarry Durkin
Tony Burton
Larry Durkin
Barry Dennen isBill Watson
Barry Dennen
Bill Watson

Streama The Shining (1980) på Dreamfilm

Tänk på den största tänkbara skräcken. Ett utomjordiskt monster? En dödlig epedemi? Eller kan det vara, som i detta skräckens mästerverk av regissören Stanley Kubrick, rädslan att mördas av någon som borde älska och skydda dig – en familjemedlem? I denna film, med manus baserat på Stephen Kings roman, svetsar Kubrick samman livliga framföranden, hotfulla omgivningar, drömlika sekvenser och chock efter chock, till en milstolpe inom det makabra. Jack Nicholson spelar Jack Torrance, som rest till det eleganta och isolerade hotellet Overlook för att ta jobb som vaktmästare under lågsäsongen, i sällskap av sin fru (Shelley Duvall) och son (Danny Lloyd). Torrance har aldrig varit där förut – eller har han det? Svaret finns i det spöklika tidsförvrängningen av galenskap och mord som är The Shining.
Streama The Shining 1980 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Underteckna ett kontrakt, Jack Torrance, en normal författare och före detta lärare går med på att ta hand om ett hotell som har en lång, våldsamt förflutet som sätter alla i hotellet i en nervös situation. Medan Jack blir långsamt mer våldsamma och arg av sitt liv, hans son, Danny försöker att använda en speciell talang, ”Shining”, för att informera människor utanför om vad som pågår i hotellet.

Originaltitel The Shining
IMDB-betyg 8.4 650,049 votes
TMDb-betyg 8 2585 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se The Shining svenska undertexter * streama The Shining online * The Shining dreamfilm * The Shining notamoslem.com * The Shining gratis film * The Shining med svensk text * The Shining swedish srt * The Shining swefilmer * The Shining SWESUB * The Shining torrent neddladning * Titta The Shining film gratis online

Watch now! | English Sterling Silver scrap salt pots serviette ring | Watch now